Življenjska sreča
Denar
Ljubezen in sreča
Zaščita pred negativnostmi

Denar bo začel pritekati k vam...

Vaš osebni
Money Amulet

Money Amulet je unikaten in izdelan izključno za določeno osebo. Z amuletom se nato opravi starodavni ritual v imenu te osebe – od tega trenutka amulet postane izključno vaš in začne delovati v harmoniji z vašo energijo. Money Amulet k lastniku privablja denar.

Cena 39 € 78 €

Kako živijo ljudje, ki uporabljajo Money Amulet

Nikoli si nisem mislil, da bom zapadel v dolgove, ki se zdijo kot jama brez dna. Začelo se je s kreditom, ki je iz mojega življenja naredil pravi pekel. Iz obupa sem z zadnjim denarjem, ki sem ga še imel, kupil Money Amulet. In moje življenje je postalo niz presenečenj – vse se je uredilo! Del dolga mi je že uspelo odplačati in prejel sem tudi ponudbo za boljšo službo!

Tomaž, Ljubljana

Tole je bilo pa eno gromozansko PRESENEČENJE! Kot strela z jasnega se je začel k meni stekati denar z vseh strani! Že leta preko spleta prodajam oblačila, ampak še nikoli v življenju nisem toliko zaslužila! Stranke so čedalje bolj redne in kupujejo čedalje več. V treh mesecih sem zaslužila dovolj denarja, da sem dala polog za moj sanjski avto! Amulet ves čas nosim na ogrlici pod majico, tako da se ga ne vidi.

Ana, Litija

Money Amulet nosim že približno dve leti in moram reči, da se mi je v tem času življenje nedvomno obrnilo na bolje. Poklicno sva uspešnejša postala oba z možem, meni pa je uspelo pridobiti še nekaj postranskega zaslužka. Če samo pomislim, kako sva morala prej gledati na vsak cent! Zdaj sva si lahko privoščila tudi dopust na morju, kjer sva res lahko pozabila na vse težave in tegobe prejšnjih let. Hvala!

Veronika, Maribor

Tudi vi si zaslužite boljše življenje
brez pomanjkanja, težav in dolgov

Svet bi moral biti v popolnem ravnovesju: vendar zakaj imajo nekateri vse, kar si želijo, medtem ko morajo drugi vsak mesec preštevati kovance? Tudi vi si zaslužite živeti, ne le preživeti! Pri tem vam bo pomagal Money Amulet!

Se še spomnite, o čem ste nekoč sanjali? Morda je to avtomobil, za katerega se vam je vedno zdelo, da si ga ne boste mogli privoščiti … Morda so to sanjske počitnice z družino ali partnerjem ... Morda pa so to sanje, da bi pustili službo, ki jo naravnost sovražite in začeli na novo ... To ni pravično. Vaše sanje ne smejo ostati le sanje!

Naročite Money Amulet zdaj! Izpolnite spodnji obrazec in vaš unikaten magični amulet Money Amulet vam bomo izdelali v treh dneh.

Stroški izdelave
39 € 78 €

Za svoj amulet plačate
po povzetju.

Pozor: V obrazcu za naročilo navedite svoje ime in priimek
– to je pomembno zaradi podatkov za dostavo in pravilno opravljen ritual.

0